Medlemmer‎ > ‎Espen Munthe‎ > ‎India 2009‎ > ‎

08 Desember

lagt inn 8. des. 2009, 00:32 av Espen Munthe   [ oppdatert 9. des. 2009, 01:19 ]

  • Gate apotek selger allslags - men heldigvis også Strepsils som var det jeg lette etter - (Dette er Repsils med Amylmetacresol BP 0,6mg)
  • Har funnet mer ut om hva internett koster her.  Det er helt urimelig dyrt! Det er ikke råd å få tak i annet enn 512kbps. 2Mbps kan koste så mye som en fin bil i måneden.  Jeg skal finne nøyaktige priser for de rimeligste installasjonene.  BSNL Bharat Sanchar Nigam Limited ser ut til å være rimeligst.  Jeg er glad telenor har gått inn i det indiske markedet ( Uninor ) - de kan faktisk bidra til å presse prisene ned (eller hastigheten opp, rettere sagt).  NB: 2Mbps er minimum for fungerende multimedia over nettet.
  • Holder på med presentasjonen.  Prøver å gjøre den så billedlig som mulig ettersom jeg skal bruke en del av den til å vise Gandhi Ashram Foundation.  NB Grunnen til at jeg sjekker internett priser er at jeg vurderer å støtte Ashram skolen med WiFi nettverk og PCer.
  • Jeg skal holde presentasjon for NCodeTechnologies på mandag.  Jeg forhandler med dem om en fulltidsressurs som skal hjelpe med å undersøke Google teknologier og plattformer.  (Dvs noen som kan kode for meg på fulltid slik at jeg kan undersøke mulighetene i Google plattformene)  Dette trenger jeg mens jeg holder på med å utarbeide forretningsplanen for The Our Community Organization som er det foreløpige navnet på prosjektet mitt.  1 år av dette 3 års prosjektet er gjennomført.
  • For de spesielt interesserte: The Our Community Organization blir en global non-profit organisasjon som utvikler Geoinformasjons applikasjoner på Google Cloud Computing plattformen Google Apps.  Jeg legger opp til at OCO skal gå i partnerskap med  CollabNet for å sikre en god utviklingsmodell for applikasjonene som skal være Apache 2.0 lisensert. CollabNet er selskapet Brian Behlendorf startet etter at han deltok i oppstarten av The Apache Foundation.  OCO skal tilby alle verdens byer og tettsteder (aka kommuneadministrasjon fra Rennesøy til Timbuktu) ett standardisert sett med applikasjoner som hjelper til med å administrere byens geografiske lokaliserte informasjonslag på det store internettet.  De store byene vil naturligvis spesialtilpasse og videreutvikle applikasjonene og dermed er Apache 2.0 lisensering perfekt til å la de store samfunnene bidra til å utvikle applikasjoner som de små/minde rike samfunnene kan benytte.  (Presentasjon kommer senere)
Comments