Medlemmer‎ > ‎Espen Munthe‎ > ‎India 2009‎ > ‎

09 Desember

lagt inn 9. des. 2009, 01:06 av Espen Munthe   [ oppdatert 9. des. 2009, 10:32 ]
  • Da er Google Earth 3D Modellen av Gandhi Smarak Sangrahalaya - Gandiji House - Ahmedabad ferdig. Forteller senere hvordan møtet med Ashrammet utarter seg.  Jeg lager en fin papirpresentasjon av Google Earth og hvordan museer bruker dette idag og overrekker dem modellen.  Dette kan ende opp i at jeg kurser i Sketchup her nede : ) Vi får se.
  • Cloud Computing presentasjon v0.9: Cloud Computing and Netbooks.pdf
  • Begynner nå for alvor med The Our Community Organization presentasjonen.  Dette er det som skal presenteres for Sandnes Kommune i Januar.  Jeg bruker noe av det i forbindelse med neste ukes presentasjon for NCodeTechnology.  Merk: Dette blir presentasjonen som hører til forretningsplanen i forbindelse med finansierings arbeidet.
  • Jeg er fornøyd med produktiviteten. 
  • Jeg satser på å se The Self Employed Women’s Association (http://www.sewa.org/) imorgen.  Dette blir ett av høydepunktene - Sewa har 750 000 medlemmer, 500 000 i Gujerat. Dette er meget sansynligvis noe for The Our Community Organization Pavilions, som jeg skriver noe om ettermiddag : ) . 
  • Indere har ett artig 3D spill de kaller for Auto-ricksaw.  Sett deg inn i en 3-hjulsmotorsykkel og hvis du er heldig med å ha klart å forklare hvor du skal  er det avgårde som gale.  Eneste grunnen til at det fungerer er at trafikken over det hele går i ca 30 km/t, men det virker som det er reneste Reodor Felgen Grand Prix.  Ganske gøy egentlig.  Kameler virker også som er vinnere i trafikken - de kan også brukes som trekkdyr ser det ut til. Jeg får ta meg en tur med kamera snart.
  • Hva skal man si når trykking av 1000 visittkort på plast koster 38 NOK?.Fortsatt er det slik at hvis jeg har lyst å lære noe om hvordan business fungerer er jeg på rett plass - Det er så mye business her og alt er gjennomført byråkratisk.  Jeg lurer på om AMC (bystyret) har tilgjengelig ett register over alle - de er ihvertfall ikke i Yellow Pages. En dag er det billig internett for alle her og, selv om det ikke er rett om hjørnet.  Får håpe at det går an å få noen gratis felles løsninger på plass i ikke uoverskuelig fremtid. (NB: Det er dette Cloud Computing kan bidra med ettersom de lette trådløse dingsene vil om ikke lenge kunne produseres ekstremt billig, også i India)
  • AMC (Bystyret) Kjøpte inn 400 PC'er til skolene i byen i 2001 og alle endte opp på ett lager på ett av bydelene og skal vist bli solgt som skrap. . Programvaren har visst blitt vurdert som utdatert. Jeg får sjekke litt opp på kvaliteten på de 400 maskinene.  Utfordringen som jeg ser det er ikke maskinene men internett tilgangen til skolene.  Men er det noe å hente er maskiner bra å ha i bakhånd - Kven kveit sa mannen, han skar opp hellefisk.  .  
Comments