Medlemmer‎ > ‎Espen Munthe‎ > ‎India 2009‎ > ‎

20 Desember

lagt inn 20. des. 2009, 01:19 av Espen Munthe   [ oppdatert 20. des. 2009, 05:15 ]
  • Rundtur i byen idag.  Tok med meg en liten bunke rupier i lomma og kjørte og gikk på kryss og tvers.  Fant ut at det er soner - en auto-rikshaw kan ikke / vil ikke kjøre inn til byen fra 10km utenfor byen. Da må man bytte til en rikshaw nærmere sentrum. 
  • Det er varmt midt på dagen her - hører at det er snø og sånt i Norge (og England - hehe)
  • Var på Science City - stort område - veldig varmt.
  • Det var en artikkel i avisen om å være singel i Ahmedabad og Gujerat.  Alt sosialt liv er basert omkring storfamilien.  Her festes det kun i trygge former, med familien med.  Det er nok en grunn til at nett-dating er populært i India.  Det er en hel del av avisen som heter "Matrimonials" - små kontaktannonser som likner stillingsannonser (med byråer og advokater som representanter). De er sortert i henhold til religion og gren av religion (og kaste) og stilling og inntekt og sted : ) (En seksjon for leger og en for US citizens)
  • Der er det mange mange butikker som selger kun en ting.  Det er kanskje 30 butikker på samme gate-stubben som selger skjorter.  De selger kun skjorter, ikke sokker, og undertøy eller noe annet. Men nederst i gata var en sjappe som kun solgte underbukser.  Dette er en grei måte for folk som ikke liker å handle å være super effektive. : ) 
Comments