Medlemmer‎ > ‎Espen Munthe‎ > ‎India 2009‎ > ‎

22 Desember

lagt inn 21. des. 2009, 21:09 av Espen Munthe   [ oppdatert 22. des. 2009, 06:50 ]
  • Hvis jeg var forfatter ville jeg kalt det jeg holder på med nå som en "artistic retreat".  Jeg er glad jeg har sjansen nå til å være i ro lenge nok til å arbeide meg opp en bratt læringskurve, jeg har liten anledning til dette når jeg kommer hjem. 
    • Heldigvis er det noen veldig sterke grunnleggende ideer som ligger til grunn for prosjektet, slik at verdien av prosjektet kan fortsatt formuleres selv i sammenheng med størrelser som: http://www.esri.com/ og http://gos2.geodata.gov/wps/portal/gos.  Årsak til dette er at Google er i ferd med å endre spillereglene til Geodata bransjen, og det er utvilsomt ett rom for ett prosjekt som jeg har formulert den.  Mange er også klart i bedre posisjon enn jeg til å utnytte disse mulighetene,
    • Første konklusjon er: Det er veldig viktig å holde fokus på de umiddelbare og enkle løsningene - verdipotensialet av det som kan gjøres med enkle midler.  Det store bildet er hårreisende enormt.  Det er viktig å ta og føle litt på, men også viktig å unngå for ikke å spore av.
    • Fall back løsning:  Interessen for GeoSpatial er gigantisk og voksende og det er mange muligheter å følge opp min lidenskap med tilegnet utviklingserfaring innen Google GeoSpatial og Cloud Computing.
    • Dette betyr:  Under disse forutsetningene er det trygt å fortsette ett stykke til : ) 

  • Ai ai ai - Jeg kommer til å savne å ha ett vaskeri som presser og folder alle mine klær.  Pressede sokker dere!  
Comments